Welkom Ambassadeurs. Jullie helpen onze kinderen gezond te houden.

Welkom.

Welkom als ambassadeur van eeteenkilogezond. Hoe kun je onze campagne verder helpen? Door de aanschaf van een Voucher, waarmee in Maastricht kinderen kennis maken met betere voeding. Met 1 voucher leren 50 kinderen spelenderwijs, dat snoepen ook heel gezond kan zijn. Al moet je er even aan wennen, misschien. 

FullSizeRender 2.jpg

Onze campagne richt zich op kinderen en hun omgeving. Want kinderen weten uitstekend wat ze wél en niet lekker vinden. Maar het zijn meestal hun ouders die thuis de koelkast vullen. En ook de school en de sportclub hebben grote invloed op de voeding.

Maar hoe laten we kinderen nu op een speelse manier kennis maken met verse tomaatjes, komkommer en vele andere groenten en fruit? We zijn gaan onderzoeken wat elders goed werkt. Groothandels bedachten al de term "snoepgroente" en daar kunnen wij op scholen ook wel wat mee.

Met onze groente-bar komen we graag een demonstratie geven hoe je uit gezonde, verse oogst mooi kleurrijk snoep kunt maken. En zo'n bezoekje aan school, club of tuin... dat wérkt, weten we inmiddels.

Schermafbeelding 2016-05-12 om 11.40.13.png

Goed om te weten:

  • Uw bijdrage aan de campagne past in een eigentijds MVO beleid en is fiscaal aftrekbaar.
  • Elke ambassadeur wordt vermeld in de lijst hiernaast, met een eigen pagina op deze site.
  • Een voucher kost € 250,- maar u kunt natuurlijk ook meer vouchers afnemen.
  • Alle bijdragen komen volledig ten goede aan de bewustwording van kinderen zelf.

Bestel ook een voucher (of meer) door te mailen naar de coördinator.

waterbaropwielen.jpg