Eet-Gezond was bij Medtronic

Op het terreijn van Medtronic in Maastricht waren in de pauze van donderdag de 15e september de wagentjes van "Drink, Beweeg en Eet" neergestreken. Dit om eens kennis te maken met de medewerkers van dit research-bedrijf. Medtronic is immers partner van het project en op deze donderdag werden de medewerkers geinformeerd en getrakteerd door de Stichting zelf.

 

FullSizeRender 2.jpg

Coördinator Theo Thuis toont trots zijn T-shirt dat aanmoedigt om wat vaker water te drinken. Hij introduceerde drie sprekers die het programma van de Stichting nader uitlegde. De kernboodschap is super simpel. Om een gezond leven te hebben, moedigen we kinderen aan tot drie essentiële dingen:

  • Drink een liter water per dag.
  • Eet een kilo gezond per dag.
  • Beweeg een uur per dag.

Eten, drinken en bewegen zijn daarmee benoemd tot gezonde acties. En we kunnen er niet vroeg genoeg bij zijn om dit onze jeugd mee te geven. En op deze donderdag liet de Stichting het de mensen van Medtronic zélf ervaren. Bovendien kreeg iedereen drie dingen mee naar huis:

  • Een waterbidon zoals op de foto.
  • Een verse pompoen van ongeveer 1 kilo.
  • Een fraaie stappenteller met handige app.

Achter de ramen van Medtronic stonden nog veel meer collega's toe te kijken, hoe in de tuin het hele team in beweging kwam op de muziek van dans-instructrice Anouk Habets. En wie er dorst van kreeg, kon zelf een koel watertje maken, met een smaakje naar keuze. Een uur later was het programma volbracht en had iedereen een goed en onvergetelijk gevoel.

Zou jij ook op jouw bedrijf zo'n sessie willen, dan moet je echt eens contact opnemen met Theo Thuis.

FullSizeRender.jpg